Marketing Assistent

Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor marketing en communicatie ? Heb jij een scherp oog voor detail en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op social media ? Dan zijn wij op zoek naar jou !


Ontdek meer over ons !

In het bruisende Schoten vind je Altoni – Kelderman, een dynamisch en groeiend voedingsbedrijf waar de allerlekkerste verse pasta, verse kroketjes en puree worden gemaakt. Ons team ademt energie, samenwerking en passie voor voeding.

En dan hebben we Maurice Mathieu in Zwijndrecht, een icoon in de markt van de verse dressings, sauzen en salades sinds 1933. Ondertussen bekend voor onze legendarische ‘kip curry’ en ‘champignon à la grecque’. Nu, in een fris nieuw jasje gestoken, staat Maurice Mathieu klaar om de wereld te veroveren met zijn onweerstaanbare smaken.

Samen vormen Altoni – Kelderman en Maurice Mathieu een krachtig duo, gedreven door passie, kwaliteit en innovatie. We zijn klaar om onze merken verder op de kaart te zetten en jouw talent is hierbij onmisbaar !


Hoe kan jij het verschil maken ?

Ons team barst van de energie en creativiteit, maar we zijn op zoek naar een marketing assistent die ons kan helpen om onze boodschap nog luider te laten klinken !

Als Marketing Assistant ondersteun je het marketingteam om de merkbekendheid van Altoni, Kelderman en Maurice Mathieu uit te breiden bij bestaande en nieuwe doelgroepen én het vergroten van onze online en offline aanwezigheid. Je draagt bij tot het ontwikkelen van marketingmateriaal, ondersteunt mee de social media-accounts, denkt mee na over toffe marketingcampagnes en creëert pakkende content. Bij ons krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en je marketingtalent verder te ontwikkelen.


Wie we in ons team willen !

 • Een enthousiaste teamspeler met een opleiding in marketing of communicatie.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie in de voedingssector is een pluspunt.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Creatief denkvermogen en oog voor detail.
 • Sterke organisatorische en multitaskingvaardigheden.
 • Kennis van grafische ontwerptools zoals Indesign & Photoshop en sociale media-platforms.
 • Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken.


Wat wij in petto hebben voor jou !

 • Een welkomsttraject op maat zodat je je snel ‘thuis’ voelt bij ons.
 • Omringd worden door de leukste collega’s en lekkerste producten.
 • Elke dag leren van elkaar en van de ervaring die je opdoet.
 • Een job waar je elke dag je talenten kan ontwikkelen en waar ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.
 • Een gezellige werkomgeving waar iedereen gelijk is en respect voor elkaar centraal staat.

Dit is een fulltime avontuur ! Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket dat jouw talenten en ervaring weerspiegelt, flexibele werkuren en een perfecte balans tussen werk en plezier.


Wees klaar om te schitteren !

Ben jij klaar voor de volgende stap in je marketingcarrière ? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar marijke@altoni-kelderman.be. Vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie en welke unieke bijdrage jij kunt leveren aan ons team. We kijken uit naar je sollicitatie !

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.