Medewerker Productie

Functieomschrijving

Voor de verdere groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een Medewerker Productie.

Maurice Mathieu is actief in de voedingssector en gespecialiseerd in het maken van dressings, sauzen en salades. Wat begon in 1933 met het inleggen van haring, groeide al snel uit tot de welbefaamde ‘kip curry’ en ‘champignon à la grecque’. Sindsdien is het merk Maurice Mathieu welgekend in het Antwerpse maar ook tot ver daarbuiten. Sinds kort zit Maurice Mathieu in een nieuw jasje en willen we het merk verder op de kaart zetten. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent om ons team én ons merk te versterken.

Als productiemedewerker zal je mee onze sauzen en salades maken en deze verpakken.

Profiel

  • Je bent leergierig en gemotiveerd
  • Je werkt nauwkeurig en wil steeds een top product maken
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Ervaring in een voedingsbedrijf is een pluspunt

Aanbod

Het betreft een voltijdse functie van 38 uren per week. Van maandag tot donderdag werken we van 7h00 tot 15h45. Op vrijdag is dit van 7h00 tot 13h15. Vrijdagmiddag ben je dus steeds vrij.

Je komt terecht in een leuke werkomgeving met fijne collega’s en werkt in een moderne fabriek. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques.

Dienstverband: Voltijds

Geïnteresseerd in deze functie ? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via jobs@mauricemathieu.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.