Ons verhaal

Maurice Mathieu was ongetwijfeld één van de grondleggers van de moderne smeersalades zoals we ze nu kennen. Wat begon in 1933 met het inleggen van haring, groeide al snel uit tot zelfbereide mayonaise en dressings, en nadien tot de welbefaamde 'kip curry' en 'champignon à la grecque'. Sindsdien is het merk Maurice Mathieu welbekend in het Antwerpse maar ook tot ver daarbuiten.

Kloosterstraat sepia

Onze geschiedenis

Alles begon in 1933 in de Kloosterstraat aan de Antwerpse vismarkt met het inleggen van haring. Om rolmopsen te maken kwamen daar al snel de zelfbereide mayonaise en dressings bij.

Meer over onze geschiedenis...
Waarden man

De wereld van Maurice Mathieu

De filosofie van Maurice Mathieu is nog steeds onze leidraad: met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, een huisgemaakt gamma dressings, sauzen en salades met respect voor traditie en vakmanschap.

Meer over onze filosofie ...
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.