Maurice was ongetwijfeld één van de grondleggers van de moderne smeersalades zoals we ze nu kennen. Wat begon in 1933 met het inleggen van haring, groeide al snel uit tot zelfbereide mayonaise en dressings, en nadien tot de welbefaamde 'kip curry' en 'champignons à la grecque'. Sindsdien is het merk Maurice welbekend in het Antwerpse maar ook tot ver daarbuiten.

Traditie
Alles begon in 1933 in de Kloosterstraat aan de Antwerpse vismarkt met het inleggen van haring. Om rolmopsen te maken kwamen daar al snel de zelfbereide mayonaise en dressings bij.

De wereld van Maurice
De filosofie van Maurice is nog steeds onze leidraad: met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, een huisgemaakt gamma dressings, sauzen en salades met respect voor traditie en vakmanschap.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maurice wil meewerken aan een betere plek om te leven. In ons duurzaamheidsprogramma engageren we ons tot het omgaan met zorg en respect voor de 4 M’s.