
Alleen de beste grondstoffen
Bij Maurice gebruiken we enkel de allerbeste grondstoffen voor onze producten. We geloven namelijk dat alleen op die manier de beste sauzen, dressings en salades gemaakt kunnen worden.
Zo selecteren we elk seizoen de beste tomaten uit Italië en gebruiken we uitsluitend zuiver borstvlees van volwassen hennen. Voor onze komkommersalade gaan we elke dag op zoek naar de meest verse komkommers. Daarna snijden we ze zelf, nét voor ze in de salade gaan.
Verser kan bijna niet !



Huisgemaakt
Van het kloppen van olie en eieren tot het creëren van een heerlijke salade: het hele productieproces gebeurt volledig in eigen huis. Zo houden we de volledige controle over het proces en de kwaliteit van onze producten.
Bij Maurice draait alles om ambacht, kwaliteit en passie - en dat proef je in elke hap! Onze mayonaises worden vers geklopt voor een volle, romige structuur. Sommige salades worden zelfs met de hand gemengd en afgevuld, om de structuur perfect te behouden.



Dag in, dag uit vers bereid
Onze succesformule ? Bij Maurice betekent vers, écht vers.
Dag in, dag uit werken we bij Maurice met verse ingrediënten. In het seizoen koken we dagelijks aardappelen voor onze aardappelsalade en onze garnaalsalade maken we uitsluitend met grijze Noordzeegarnalen.
Kwaliteit en versheid staan bij ons altijd voorop! Zo zorgen we ervoor dat onze klanten hun klanten elke dag opnieuw kraakverse salades en sauzen kunnen aanbieden.

