De filosofie van Maurice Mathieu is nog steeds onze leidraad:
met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, een huisgemaakt gamma dressings, sauzen en salades met respect voor traditie en vakmanschap.
Alles begon in 1933 in de Kloosterstraat aan de Antwerpse vismarkt met het inleggen van haring. Om rolmopsen te maken kwamen daar al snel de zelfbereide mayonaise en dressings bij. Deze sauzen waren zo'n succes dat we het recept niet durfden wijzigen, en het in zijn oorspronkelijke staat doorgaven van generatie op generatie.
Sindsdien ontwikkelden we bijna 30 verschillende soorten sauzen en dressings, en op basis hiervan meer dan 40 salades. Dit zonder ooit de ziel van Maurice uit het oog te verliezen. Zijn recepten garanderen immers al sinds 1933 de beste smaak.
Het ambachtelijke karakter van onze producten is en blijft onze sterkte. We maken alles volledig in eigen huis, volgens de kneepjes van het vak en met respect voor tradities.
Het hele productieproces van het mengen van olie en eieren tot een smeuïge saus, en daarna tot een salade, gebeurt volledig in eigen huis. Enkel op die manier houden we controle over het proces en de kwaliteit van onze producten.
Om een smaakvol product te bekomen moet elk ingrediënt van hoogwaardige kwaliteit zijn. Enkel en alleen de beste grondstoffen worden geselecteerd en gebruikt voor onze producten omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen hiermee de beste sauzen, dressings en salades gemaakt kunnen worden.
Zo selecteren we elk seizoen enkel de beste tomaten uit Italië en gebruiken we enkel zuiver borstvlees van volwassen hennen. Voor onze komkommersalade kiezen we heel bewust voor dagelijks verse komkommers van de vroegmarkt in Antwerpen.
De succesformule van Maurice Mathieu ? Bij ons betekent vers écht vers.
Dag in, dag uit, worden met de allerbeste ingrediënten verse sauzen, dressings en salades gemaakt. Dag in, dag uit, zorgen we ervoor dat ons uitgebreid assortiment vers geleverd wordt. Enkel op deze manier kan ook onze klant kraakverse salades en sauzen aanbieden aan zijn klant.