Maurice mathieu portret sepia

Maar liefst 87 jaar is Maurice Mathieu een welbekend merk in het Antwerpse en tot ver daarbuiten !

Wat begon in 1933 met het inleggen van haring, groeide al snel uit tot zelfbereide mayonaise en dressings, en daarna tot de welbefaamde 'kip curry' en 'champignon à la grecque'.

Anno 2021 is het tijd om Maurice Mathieu een welverdiende make-over te geven. Maurice Mathieu in een nieuw modern jasje om ons fantastisch merk verder op de kaart te zetten. En een nieuw logo dat er nog altijd vertrouwd uitziet maar wel een frisse nieuwe uitstraling heeft gekregen.

Geen paniek ! We blijven doen wat u van ons gewend bent ! De filosofie achter Maurice is nog steeds onze leidraad: met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, de lekkerste dressings, sauzen en salades. Die traditie houden we graag in ere !

We hebben dit jaar heel wat voor jullie in petto ... benieuwd ? Volg ons via onze social-mediakanalen Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven !

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.